NEN 1010

NEN 1010 door AC-Keuringen
AC-Keuringen is dé specialist wanneer het om NEN 1010 in Nieuwegein en de rest van regio Utrecht gaat. Door ons uw keuring op dit gebied te laten verzorgen, bent u er zeker van dat uw elektrische installaties aan de veiligheidsbepalingen voldoen. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en wij houden onze kennis continu up-to-date.

Wat is de NEN 1010?
Wat houdt een NEN 1010-keuring precies in en wanneer dient u deze te laten uitvoeren? Het advies is over het algemeen dat u deze keuring voor elektrische installaties bij de aanleg van een nieuwe (deel)installatie laat verrichten. De redenen hiervoor zijn als volgt:
Met een NEN 1010 en de rapportage die u hierbij ontvangt heeft u altijd bewijs in huis dat uw installatie volgens de wettelijk gestelde eisen is gekeurd. Dit staat garant voor een hoge mate van veiligheid en komt ook nog eens betrouwbaar en professioneel over.

De keuring is niet enkel bedoelt om de veiligheid van uw apparatuur vast te stellen. Door aan te tonen dat uw installaties veilig zijn, laat u tevens zien dat u de veiligheid van uw werknemers als belangrijk acht. Dit getuigt van betrokkenheid met uw personeel en is bovendien verplicht vanuit de Arbowet.

Zonder een inspectierapport kunt u bovenstaande punten niet aantonen. En om uw veiligheid en professionaliteit optimaal te waarborgen, is het verstandig om uw elektrische keuring aan een echte expert over te laten. AC-Keuringen is hierbij uw aangewezen specialist.

Keuring door uw expert
Tijdens het keuren conform de NEN 1010 zullen wij de installatie zowel aan een visuele inspectie als aan diverse metingen onderwerpen. Voordat wij het uiteindelijke resultaat opleveren, ontvangt u van ons een inspectierapportage. Hierin kunt u terugzien of uw installatie voldoet aan de gestelde eisen. AC-Keuringen gaat bovendien geheel onafhankelijk te werk, zodat u verzekerd bent van een eerlijk resultaat.

Meer weten over AC-Keuringen uit Nieuwegein of ons direct inschakelen voor uw NEN 1010-keuring? Bel naar 085-8881750 of maak gebruik van het online contactformulier om uw vragen te stellen of een afspraak te maken. Wij staan u met alle genoegen te woord.
AC keuringen voor service en kwaliteit
Een goed stuk gereedschap / apparatuur is het halve werk.
Wij kunnen, met een snelle goede service, er voor zorgen dat u beschikt over gereedschap en / of apparatuur dat voldoet aan de laatst gestelde eisen.

Algemene voorwaarden

Neem contact op met 
AC Keuringen
Eikstraat 22
3434 TE Nieuwegein

Tel: (+31) 6 3942 3765
E-mail: info@ac-keuringen.nl

Search