Keuring valbeveiliging

AC-Keuringen voert uw keuring van valbeveiliging uit
Voor de keuring van valbeveiliging bent u binnen Utrecht aan het juiste adres bij AC-Keuringen uit Nieuwegein. Dankzij onze controle stelt u aantoonbaar gecontroleerde en gecertificeerde veilige arbeidsmiddelen ter beschikking aan personeel. Fijn voor uw werknemers en handig om problemen tijdens een Arbo-inspectie te voorkomen. Wij zijn uw specialist op het gebied van valbeveiliging.

Voor betrouwbare PBM
De Nederlandse wetgeving verplicht ondernemers elk jaar een keuring aan PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) uit te laten voeren. Dit om de betrouwbaarheid van valbeveiliging binnen bedrijven continu te waarborgen. Wij verzorgen verschillende NEN-keuringen en zijn dankzij onze certificeringen een erkend keurmeester. Laat u niet tijdig uw valbeveiliging keuren? Dan kunt u bij een arbeidsongeval 100% aansprakelijk worden gesteld voor de financiële consequenties. Juist omdat een ongeluk vaak in een klein hoekje zit, raden we u aan op tijd een specialist als AC-Keuringen in te schakelen om een hoop ellende en kosten te voorkomen. Het leed en de financiële gevolgen die een ongeval met zich meebrengt, zijn namelijk niet te overzien.

Wij voeren de volgende PBM-keuringen uit:
    NEN 360 voor valbeschermers met lijnspanners
    NEN 361 voor valharnassen
    NEN 365 voor systemen voor valbeveiliging

Volledige ontzorging
Zodra wij tijdens de keuring van PBM tegen defecten aanlopen, nemen wij allereerst contact met u op. Desgewenst kunnen wij uw middelen doorsturen naar een van onze betrouwbare partners die gespecialiseerd zijn in aluminiumreparaties. We doen er graag alles aan om u te ontzorgen en alsnog een product te bezorgen dat optimaal werkt. Uiteraard zijn we eerlijk over de bijkomende kosten en vertellen we het u wanneer een reparatie vergeefs is. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u waar u aan toe bent. De keuring van valbeveiliging kunnen we bij u op locatie binnen Utrecht uitvoeren. Daarnaast kunt u uw PBM bij ons in Nieuwegein langsbrengen. Bij het keuren van meerdere producten kunnen wij een mooie prijsafspraak met u maken. Voorrijkosten gaan altijd in overleg. Na een geslaagde inspectie ontvangt u vanzelfsprekend een keuringscertificaat en keuringsstickers.

Maak overdag, ’s avonds of in het weekend een afspraak met AC-Keuringen door te bellen naar 085-8884483. Meer informatie vraagt u op via het contactformulier. We helpen u met genoegen verder indien het om de keuring van valbeveiliging gaat.
AC keuringen voor service en kwaliteit
Een goed stuk gereedschap / apparatuur is het halve werk.
Wij kunnen, met een snelle goede service, er voor zorgen dat u beschikt over gereedschap en / of apparatuur dat voldoet aan de laatst gestelde eisen.

Algemene voorwaarden

Neem contact op met 
AC Keuringen
Eikstraat 22
3434 TE Nieuwegein

Tel: (+31) 6 3942 3765
E-mail: info@ac-keuringen.nl

Search