Loodgieter

AC-Keuringen: uw vakkundige loodgieter

Behalve voor het verzorgen van keuringen kunt u bij AC-Keuringen uit Nieuwegein tevens terecht voor loodgieterswerken. Binnen provincie Utrecht staan wij klaar als vakkundige loodgieter voor particulieren en bedrijven. Voor elke situatie vinden wij te allen tijde de meest geschikte oplossing.

Aanleg, onderhoud en reparatie

Ons loodgietersbedrijf uit Nieuwegein richten zich op het aanleggen, onderhouden en repareren van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en rioleringen. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een lekkage? Een verstopte goot? Of een slecht werkende verwarming? Wij komen graag bij u langs om het probleem spoedig te verhelpen en verdere schade te voorkomen. Daarnaast kan het natuurlijk zo zijn dat u een nieuw huis heeft gekocht en bepaalde werkzaamheden door een loodgieter wilt laten verrichten. Ook in dat geval zijn wij u met genoegen van dienst.

Wij voeren verschillende klussen uit. Denk onder meer aan:

  • Lekkages verhelpen
  • Kranen vervangen
  • Riolen ontstoppen
  • Sanitaire installaties zoals een wastafel of toilet installeren
  • Badkamers monteren
  • Gasleidingen leggen
  • En nog veel meer…

Oplossing op maat

Zodra u contact met ons opneemt, plannen we altijd eerst een afspraak bij u op locatie in om de situatie te komen bekijken. We gaan op zoek naar de oorzaak van het probleem en de beste oplossing hiervoor. Vervolgens bespreken we uw wensen en brengen we advies uit. In een offerte op maat brengen we alle kosten overzichtelijk in beeld. Hiermee gaat u wel of niet akkoord. De prijzen passen we uiteraard aan op uw situatie. Transparantie naar klanten toe staat bij ons voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent wanneer u besluit ons in te schakelen. Onze werktijden zijn zeer flexibel. Of u ons nu overdag, ’s avonds of in het weekend wilt inhuren: wij staan voor u klaar. Zelfs indien het om spoedgevallen gaat, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u AC-Keuringen uit Nieuwegein binnen provincie Utrecht inschakelen als loodgieter? Bel naar 085-8884483 voor het maken van een afspraak. Meer informatie vraagt u op via het contactformulier. We helpen u spoedig verder.