Dak en zinkwerk

Dak en zinkwerk door AC-Keuringen verzorgd

AC-Keuringen uit Nieuwegein is uw specialist wanneer het om dak- en zinkwerk binnen provincie Utrecht gaat. Wij hebben al jarenlang ervaring met het leggen van verschillende soorten dakbedekkingen en het monteren van zinken dakgoten. Als vakkundige dakdekker helpen we ook u met genoegen verder.

Kunststof en bitumineuze daken

Wij zijn gespecialiseerd in kunststof dakbedekking en bitumineuze daken. Onder kunststof daken vallen onder meer PVC- en EPDM-bedekkingen. PVC is een UV-bestendig materiaal waarin weekmakers zijn opgenomen. EPDM is daarnaast hightech synthetisch rubber met een elastisch karakter en weerstand tegen scheuren en temperaturen. Onze bitumineuze dakbedekkingen blijven bij alle weersomstandigheden soepel en buigzaam, waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur. Doorgaans leggen we deze banen op platte daken.

Vraag ons bij u langs te komen om uw situatie te bekijken en passend advies uit te brengen. Wij zorgen voor een grondige dakinspectie, zodat we u eerlijk kunnen vertellen of uw bedekking in orde is of dat wij een nieuw dak of dakreparatie aanraden. De inspectie is overigens volledig gratis wanneer u besluit de werkzaamheden aan ons uit te besteden. In een offerte op maat leggen we de kosten overzichtelijk voor u vast.

Zinken dakgoten

Zink is een mooi, duurzaam en robuust materiaal en is daarmee geschikt voor de bekleding van gevels en daken. Daarbij kent het metaal een hoge corrosiebestendigheid, waardoor zinken dakgoten lang met u meegaan. Bovendien geeft het onderdeel door het uitblijven van schroeven en kappen een chique uitstraling aan uw woning of pand. We kunnen de goten in verschillende kleuren leveren. Eventueel kunt u ons inschakelen om uw dakgoot te repareren. Voor al onze diensten komen we eerst bij u op locatie om te bekijken welke oplossing het meest geschikt voor uw omstandigheid is. De prijzen hangen af van uw situatie.

Zoekt u naar een dakdekker in Nieuwegein of elders in Utrecht? Neem contact op met AC-Keuringen door te bellen naar 085-8884483 of door het contactformulier in te vullen. Wij verzorgen met genoegen uw dak- en zinkwerk.